matrice za ciscenje
 
Znanstvenici instituta kvantne genetike iz Rusije na čelu s prof. Garjajevim još su 1984. započeli svoja istraživanja o genetskom kodiranju, a deset godina kasnije prof. Garjajev razvija novi smjer u genetici koji se naziva lingvističko - valna genetika.
 
Stvorili su program čišćenja tijela, uključujući čišćenje svih organa na razini stanice, putem matrica koje predstavljaju zvučni kvantni odraz zdravog stanja organizma.
 
Matrica služi kao vodič za genetske informacije prirodnih biljaka i enzima u svakoj stanici te joj "naređuje" kako se treba ponašati u slučaju disbioze mikroflore i intoksikacije sustava i organa.
 
DNK i RNK kontroliraju rad svih naših stanica, a ima ih oko 200 milijardi.
 
Matrica koja predstavlja zvučni odraz zdravog stanja organizma te utječe na ozdravljenje proizvodi se tako da se uzme korijen dlake, krv iz pupkovine, a najčešće fotografija organizma (u što ranijoj dobi ako uzrok nisu genetske bolesti).
 
Fotografija sadrži genetsku informaciju zdravog stanja organizma, koja se putem laserske tehnologije preuzima i pretvara u zvučnu matricu. Taj je zvuk šum radiovalova koji postepeno utječu na bolesne stanice da se "sjete" kako su nekad bile zdrave i tako postepeno dolazi do ozdravljenja organizma.